Datum: 25-09-2023 - 19:51
16
nov
'19
Zien, doen én beleven tijdens Ondernemersfair Westerveld
Geschreven door Redactie Blik Op Westerveld

Zien, doen én beleven tijdens Ondernemersfair Westerveld

WESTERVELD - Op zaterdag 30 november (13.00 – 17.00 uur) en zondag 1 december (11.00 – 16.00 uur) is de vijfde editie van de Ondernemersfair Westerveld. Deze jubileumeditie staat in het teken van zien, doen én...

vooral beleven: ondernemers zijn uitgedaagd om zich op een andere, interactieve, misschien wel ludieke manier te presenteren. De tweedaagse fair vindt plaats in en rondom Stad & Esch Diever en is gratis toegankelijk voor bezoekers. Meer informatie www.ondernemendwesterveld.info.
Voor de bezoekers is er beide dagen veel te doen. Naast kennismaken met nieuwe of bijpraten met bekende ondernemers kun je deelnemen aan workshops, kijken naar demonstraties, smullen tijdens de proeverijen, maar ook timmeren, schilderen, graven en sporten. Bijna 100 verschillende bedrijven - van ZZP’ers tot bedrijven met tientallen medewerkers - hebben hun uiterste best gedaan om zich op een mooie manier te presenteren. Ook kinderen hoeven zich niet te vervelen. Dus bezoekers zet je zintuigen op scherp en beleef de jubileumeditie van de Ondernemers Westerveld. De complete lijst met ondernemers staat op www.ondernemendwesterveld.info.
Vermaak voor de (jonge) bezoekers
Naast de creatieve invulling van standhouders zorgt de beurscommissie – een groep enthousiaste ondernemers uit Diever - voor allerlei randactiviteiten voor jong en oud: binnen en buiten. De houthakkers van Stihl Timbersports geven op zaterdag indrukwekkende shows: geniet van hun kracht, uithoudingsvermogen en de perfecte omgang met zaag en bijl. Op zaterdag en zondag is er een speurhondentraining, toont Daan Boverhof adembenemende fietsstunts, kunnen kinderen hun technische kwaliteiten uitproberen in de OTIB Techniekbus of deelnemen aan diverse (sport)activiteiten, onder andere georganiseerd door Outdoor Point. Op zondag maakt woodcarver Henri Koeling ter plekke de mooiste houten beelden. Voor de kleinere kinderen zijn er mini-happers om lekker te graven in het zand.
Zaalvoetbaltoernooi
Tijdens de ondernemersfair organiseren Jeroen Klapwijk, Thom Dijkstra en Alfred Schoenmaker een 4 x 4 zaalvoetbaltoernooi in de sportzaal van Stad & Esch. Op zaterdag strijden dorpen- en vriendenteams tegen elkaar en op zondag bedrijventeams. Minimale leeftijd is 15 jaar. Meer informatie of aanmelden als team? Stuur uiterlijk woensdag 20 november een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden
Op zaterdag is de fair van 13.00 tot 17.00 uur geopend voor publiek. Aansluitend is er voor de standhouders een ondernemersborrel en buffet met muziek van dj. Op zondag is de fair geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Meer informatie op www.ondernemendwesterveld.info.

Meest populair

  • Blik Op Lisse in nieuwe lay-out!
  • Old Forward 3 kampioen na 26 jaar!
  • Informatiebijeenkomst boswerkzaamheden Maatschappij van Weldadigheid
  • KORENFESTIVAL TIJDENS KERSTBELEVING VLEDDER
  • Welkom op de nieuwe website van Blik Op Westerveld.