Datum: 25-09-2023 - 18:01
12
sep
'19
De voetjes van de vloer met Terribell Jazzband
Geschreven door Redactie Blik Op Westerveld

De voetjes van de vloer met Terribell Jazzband

WILHELMINAOORD – Op zaterdag 12 oktober organiseert Ons Dorpshuis in Wilhelminaoord voor de derde keer een supergezellige dixielandmiddag voor ‘de jeugd van vroeger’. En waar gezelligheid is, speelt ook de Terribell Jazzband. Hun muziek behoort tot het genre jazz...

oude stijl dixieland, mainstream en soft-swing. Van 15.00 tot 18.00 uur mogen de voetjes van de vloer bij de heerlijke, swingende muziek van deze jazzband. Entree is 7,50 euro, inclusief koffie/thee.
‘Met alle enthousiaste reacties van eerdere bezoekers kon een derde keer niet uitblijven,’ aldus dorpsbewoner Jan Righart die samen met dorpshuisbeheerder Ramona Rosener Manz en S.O.B. het initiatief neemt voor deze dansmiddag. ‘Wat leuk en gezellig, wat een heerlijke muziek, eindelijk weer een dansje maken met de jeugd van toen, wanneer is de volgende dansmiddag, waren onder meer de reacties die we hoorden.’
De hele middag is er live muziek van de Terribell Jazzband die al meer dan 30 jaar bestaat. De mannen worden ieder jaar een beetje grijzer, maar ze spelen nog steeds met jeugdig enthousiasme. Keep the music alive is hun motto. En als er niet gedanst wordt dan zijn er gezellige zitjes om even bij te komen.
Aanmelden is niet nodig. Belangstellenden kunnen gewoon naar Ons Dorpshuis aan de Linthorst Homanstraat 14 in Wilhelminaoord komen. Zoals Ramona altijd zegt: Laat de mensen maar komen, hoe meer plezier in Ons Dorpshuis hoe beter natuurlijk!

Meest populair

  • Blik Op Lisse in nieuwe lay-out!
  • Old Forward 3 kampioen na 26 jaar!
  • Informatiebijeenkomst boswerkzaamheden Maatschappij van Weldadigheid
  • KORENFESTIVAL TIJDENS KERSTBELEVING VLEDDER
  • Welkom op de nieuwe website van Blik Op Westerveld.