Datum: 25-09-2023 - 18:36
19
jun
'19
Vijfde editie voor Ondernemersfair Westerveld staat in het teken van beleven
Geschreven door Redactie Blik Op Westerveld

Vijfde editie voor Ondernemersfair Westerveld staat in het teken van beleven

WESTERVELD – Op zaterdag 30 november en zondag 1 december 2019 is de vijfde editie van de Ondernemersfair Westerveld. Deze jubileumeditie staat in het teken van zien, doen én vooral beleven en vindt plaats in Diever, in en rondom Stad & Esch/Hart van Diever. Tijdens de...

informatieavond op maandag 24 juni 2019 om 20.00 uur in Stad & Esch zal de beurscommissie meer informatie geven over de invulling van de tweedaagse Ondernemersfair. Meer info op www.ondernemendwesterveld.info of op Facebook: @Ondernemersfair.
De organisatie ligt in handen van een aantal enthousiaste ondernemers uit Diever en omgeving. Hun doel: zoveel mogelijk ondernemers uitdagen om zich op een andere, interactieve, misschien wel ludieke manier te presenteren… out of the box denken dus. Tijdens de informatieavond krijgen ondernemers een toelichting op het nieuwe concept ‘zien, doen én beleven’ en info over alle randactiviteiten die zullen plaatsvinden tijdens deze tweedaagse Ondernemersfair.
Vorig jaar pakte de beurscommissie flink uit met het reuzenrad bij het Huis van Weldadigheid in Frederiksoord. Het reuzenrad én uitbreiden naar een tweedaagse fair was gedurfd maar bleek succesvol. Voor de huidige kartrekkers reden genoeg om de invulling van de Ondernemersfair dit jaar over een andere boeg te gooien. ‘De Ondernemersfair is jaarlijks en viel tot nu toe samen met de Open Bedrijvendag Drenthe, maar dit jaar hebben we gekozen voor een andere datum,’ vertelt Ruwan Berculo, voorzitter van de beurscommissie. ‘We sturen aan op een andere invulling door ondernemers, met de nadruk op doen en beleven. We zijn niet voor niets ondernemers. Om succesvol te blijven moet je blijven innoveren en investeren in je product of dienst.’
Alle bedrijven uit de gemeente Westerveld kunnen deelnemen aan de tweedaagse ondernemersfair. Je hoeft dus geen lid te zijn van een ondernemersvereniging. Op zaterdag is de fair van 13.00 tot 17.00 uur geopend voor publiek. Aansluitend is er voor de standhouders een ondernemersborrel en buffet met live muziek. Op zondag is de fair geopend van 11.00 tot 16.00 uur.
Ondernemers worden van harte uitgenodigd om bij de informatieavond op 24 juni aanwezig te zijn. Graag even aanmelden door uiterlijk vrijdag 21 juni 2019 een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie op www.ondernemendwesterveld.info of via Facebook @Ondernemersfair.

Meest populair

  • Blik Op Lisse in nieuwe lay-out!
  • Old Forward 3 kampioen na 26 jaar!
  • Informatiebijeenkomst boswerkzaamheden Maatschappij van Weldadigheid
  • KORENFESTIVAL TIJDENS KERSTBELEVING VLEDDER
  • Welkom op de nieuwe website van Blik Op Westerveld.