Datum: 25-09-2023 - 19:18
20
me
'19
Project Samen Westerveld gaat van start
Geschreven door Redactie Blik Op Westerveld

Project Samen Westerveld gaat van start

DIEVER – Dinsdag 14 mei verzorgde wethouder Jelle de Haas de kick off voor het project ‘Samen Westerveld’ in het gemeentehuis te Diever. Dit project is een samenwerking tussen de IGSD, Bureau Integratiekracht en...

Stichting Veuruut en heeft als doel statushouders te laten integreren en participeren in de maatschappij. Mensen die statushouders kennen die ook graag willen meedoen, kunnen dat melden bij Annette Gils van de IGSD. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
‘Dan kom je in een vreemd land, je wordt statushouder en je wilt de taal spreken. Dat is moedig, want we weten dat Nederlands een moeilijke taal is,’ aldus wethouder De Haas tijdens de kick off. Het project bestaat uit twaalf bijeenkomsten en is onder andere gericht op beroepsoriëntatie, het bezoeken van bedrijven en een netwerk meeting. Rex Hendriksen van Bureau Integratiekracht en Sasja Visser van Stichting Veuruut zullen de bijeenkomsten leiden.
Meer informatie op www.stichtingveuruut.nl

Meest populair

  • Blik Op Lisse in nieuwe lay-out!
  • Old Forward 3 kampioen na 26 jaar!
  • Informatiebijeenkomst boswerkzaamheden Maatschappij van Weldadigheid
  • KORENFESTIVAL TIJDENS KERSTBELEVING VLEDDER
  • Welkom op de nieuwe website van Blik Op Westerveld.