Datum: 05-06-2023 - 19:56
31
okt
'17
Lekker buiten bewegen en samen trainen
Geschreven door Redactie Blik Op Westerveld

Lekker buiten bewegen en samen trainen

WILHELMINAOORD - Elke maandagavond van 19.30 tot 20.30 uur en van 20.30 tot 21.30 uur wordt in Wilhelminaoord bootcamp aangeboden. Onder begeleiding van Bas Heinen van B-Bootcamp kan iedereen lekker buiten trainen! Heuvels op rennen, tijgeren door het gras of...

aan bomen hangen. Het programma is geschikt voor beginners en gevorderden en uitdagend voor iedereen. Je traint samen, maar natuurlijk wel op je eigen niveau. Er wordt gestart bij het clubhuis van voetbalvereniging Old Forward. Deelname kost €49,- per kwartaal.

Vitaal Wilhelminaoord e.o.
De bootcamp is een onderdeel van Vitaal Wilhelminaoord e.o. Doel hiervan is het stimuleren van een gezonde leefstijl onder alle inwoners uit Wilhelminaoord, Frederiksoord en Nijensleek.

Ben jij er klaar voor?
Voor meer informatie en opgave kunnen geïnteresseerden een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meest populair

  • Blik Op Lisse in nieuwe lay-out!
  • Old Forward 3 kampioen na 26 jaar!
  • Informatiebijeenkomst boswerkzaamheden Maatschappij van Weldadigheid
  • KORENFESTIVAL TIJDENS KERSTBELEVING VLEDDER
  • Welkom op de nieuwe website van Blik Op Westerveld.