Datum: 25-09-2023 - 18:54

Blikop Westerveld is een ontmoetingsplaats voor iedereen in de gemeente Westerveld: bewoners, ondernemers, verenigingen, instellingen, iedereen komt hier aan bod en er is voor ieder wat wils. Wat biedt Westerveld aan  verenigingen, instellingen en bedrijven?

Net als een ieder ander mag een vereniging, instelling of bedrijf, foto’s en nieuws aanleveren. Wij plaatsen dit alles geheel kosteloos in het lokale nieuws.
Altijd op de voorpagina.
Ook uw evenement, happening, open dag e.d. plaatsen wij gratis in de agenda. Stuur uw redactionele stuk voor de krant ook naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en stuur uw logo en wat leuke foto’s mee. En met een professionele (bedrijfs)presentatie kunnen verenigingen (gratis) meer leden werven en ondernemers hun bedrijf (tegen geringe kosten) onder de aandacht brengen.

Inwoners van Westerveld  (maar ook  toeristen) vinden hier bovendien alles wat ze zoeken en worden dagelijks op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. In de agenda kan men zien wat er de komende weken te doen is,  er zijn verschillende tips, fotoreportages van evenementen en nog veel meer. Kortom een veelzijdige site. Ontbreekt er iets of heeft u een suggestie?

Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ook voor ondernemers is dit een belangrijke site waarmee we u kunnen ondersteunen op het gebied van een grotere naamsbekendheid, het verkrijgen van meer klanten en deze aan u te binden.
Het gaat bij ons niet om het plaatsen van zo maar een advertentie, nee, u krijgt een professionele bedrijfspresentatie incl. foto's.

In deze bedrijfspresentatie kunt u alles kwijt wat u over uw bedrijf vertellen wilt, met de mogelijkheid dit aan te vullen met acties en aanbiedingen, waarvoor onze rubriek "uitgelicht" uitermate geschikt is.
Adverteren is een belangrijke manier om uzelf kenbaar te maken, klanten te werven en aanbiedingen te presenteren. Er zijn veel manieren om te adverteren, maar de meesten kosten veel geld, terwijl het moeilijk is aan te tonen hoeveel een bepaalde reclamecampagne nu echt heeft opgeleverd. Een bedrijfspresentatie op Blik Op Westerveld  is een vernieuwende, kosten effectieve en bovenal resultaatgerichte manier om uw bedrijf optimaal regionaal te presenteren met maximale respons.
Bij gedrukte media (krant, flyers, folders etc.) levert een veelvoud van duizend exemplaren geen meetbaar resultaat op en daar schuilt onze kracht: meten is weten en dat is precies wat wij doen!

Met uw bedrijfspresentatie op BlikopWesterveld  is succes gegarandeerd!

Meest populair

  • Blik Op Lisse in nieuwe lay-out!
  • Old Forward 3 kampioen na 26 jaar!
  • Informatiebijeenkomst boswerkzaamheden Maatschappij van Weldadigheid
  • KORENFESTIVAL TIJDENS KERSTBELEVING VLEDDER
  • Welkom op de nieuwe website van Blik Op Westerveld.