Datum: 29-03-2023 - 23:40

 

Adverteren op Blik Op Westerveld
We zullen uw tijd niet verspillen, maar kort en duidelijk uitleggen waarom “adverteren” bij Blik Op Westerveld zo’n goed idee is. Het woordje “adverteren” zetten we hierbij even tussen haakjes omdat BlikOp zoveel meer biedt dan het traditionele “plaatje in de krant”.

Groot bereik
Om te beginnen wordt de banner met uw logo (zoals u die hier bv rechts op de pagina ziet), elke keer dat iemand een pagina op onze website opent, getoond. In januari 2014 was dat b.v. ruim 20.000 keer (tijdens onze acties ligt dit aantal vele malen hoger).

De meeste plaatselijke kranten hebben een oplage die vele malen lager ligt en dan rekenen we nog niet eens dat lang niet iedereen de krant werkelijk openslaat. Uw logo-banner wordt dus zeer vaak gezien wanneer u, uw bedrijf, bij ons presenteert.

Onbeperkte ruimte
Zodra er op uw logo geklikt wordt krijgt uw prospect een uitgebreide full colour presentatie van uw bedrijf te zien. Hier kunt u eventueel een schermvullende slideshow presenteren, u kunt uw brochure tonen of zelfs een professionele slideshow met muziek en teksten of een korte bedrijfsfilm bij ons laten maken. Heeft u zelf nog een ander idee? Wij horen dit graag van u.

Uw bedrijf in het nieuws
Wij plaatsen ook graag de activiteiten van uw bedrijf in het nieuws. Heeft u een ludieke actie? Gaat u verbouwen? Voegt u iets nieuw en bijzonders aan uw assortiment toe? Organiseert u een cursus of activiteit? Wanneer dit nieuwswaarde heeft voor onze lezers plaatsen wij het graag in ons nieuws en steeds mét een link naar uw presentatie op Blik Op Westerveld natuurlijk.

Vindbaar op Google
Zonder eigen website is vaak enkel uw naam, adres en telefoonnummer via Google te vinden en dan ook nog alleen wanneer uw naam en woonplaats als zoekterm ingetikt wordt. Met een presentatie bij Blik Op Westerveld vindt men niet enkel uw adres, maar uw o-zo-complete presentatie die professionaliteit uitstraalt.

Ook kennen wij een aantal trucjes om u beter bij Google te laten scoren en dan met meer zoektermen dan uw naam alleen. Blik Op Westerveld is een grote website die dagelijks bijgewerkt wordt. Alleen daarom al neemt Google ons meer serieus dan de vaak toch wat kleine websites van individuele bedrijven.

Goedkoop adverteren
Voor een fractie van wat u voor een eenmalige advertentie in de krant betaald, staat u bij BlikOp al wekenlang online. Voor 1 enkele euro wordt uw logo al gauw meer dan 660 keer getoond. Daar komt dan nog bij dat u bij ons de ruimte heeft om, met tekst én foto’s, aan uw toekomstige klanten duidelijk te maken wat uw bedrijf zo uniek maakt.

Uw eigen website
De meerderheid van onze adverteerders heeft ook een eigen website. Een eigen website kunt u zien als de digitale brochure van uw bedrijf. Wanneer u uw website echter niet actief promoot is dit vergelijkbaar met een brochure die enkel in uw eigen winkel af te halen is. Alleen mensen die toch al naar u op weg waren zullen uw website/brochure vinden.

Met een presentatie bij Blik Op Westerveld heeft u een soort miniwebsite binnen Blik Op Westerveld. Over webdesign en promotie van uw website hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Dat doen wij voor u.

Er is nog veel meer te vertellen en ook denken wij graag met u mee over hoe wij uw bedrijf met diens eigen unieke kwaliteiten zoveel mogelijk “in the picture” kunnen zetten.Schrijf ons voor meer (geheel vrijblijvende) informatie op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 06-50884614.Wilt u dit eens met onze adviseur overleggen (hij kan u ook een prijsopgave geven).Contactgegevens

Blik Op Westerveld
Paardendreef 53
8391 BC Noordwolde
Tel: 0561-433553
Mobiel: 06-50884614

Meest populair

  • Blik Op Lisse in nieuwe lay-out!
  • Old Forward 3 kampioen na 26 jaar!
  • Informatiebijeenkomst boswerkzaamheden Maatschappij van Weldadigheid
  • KORENFESTIVAL TIJDENS KERSTBELEVING VLEDDER
  • Welkom op de nieuwe website van Blik Op Westerveld.