Datum: 25-09-2023 - 19:35

Welkom bij Riksma Woonmode

Woninginrichting; wilt u een expert over de vloer?
Waarom stad en land afreizen als u een complete collectie betaalbare kwaliteitswoonmode onder één dak in Wolvega vindt? Waar woonexperts graag met u meedenken als u niet precies weet wat u zoekt. Riksma Woonmode komt als woonexpert graag bij u over de vloer.

Woninginrichting. Dat kunt u rustig aan ons overlaten. Met ruim 30 jaar ervaring is Riksma Woonmode in Wolvega uitgegroeid tot dè interieurspecialist in de regio Noord-Nederland. Bij ons vindt u alles om uw woning compleet en naar uw wens in te richten, van vloeren tot gordijnen en van tapijten tot buitenzonwering. Wij hebben alles in huis om uw woonwensen te laten uitkomen.

U vindt bij ons een grote collectie:
* tapijt​​​ (onder andere klassiek, modern, berbers, handweef, en hoogpolig)   
* laminaat    vloeren (hout en vinyl)   
* p.v.c. vloeren​   
* ​overgordijnen​   
* vitrage​   
* inbetweens​   
* raamdecoratie (bijvoorbeeld jaloezieën, rolgordijnen en vouwgordijnen)

Bovendien hebben wij een zeer uitgebreide collectie vloer- en tafelkleden. Maar ook kunt u voor insecten- en buitenzonwering bij Riksma Woonmode terecht.

Woninginrichting; wij inspireren u graag
​​Wij onderscheiden ons niet alleen door onze fraaie en complete collectie woonmode, maar ook door persoonlijk en deskundig advies op het gebied van woninginrichting. Wonen is heel persoonlijk. Daarom willen wij u niets opleggen, maar u vooral inspireren. Uw thuis is een rustpunt dat helemaal aan uw wensen hoort te voldoen.

Een juiste materiaal- en kleurkeuze zorgt voor een harmonieus interieur waar u lang van kunt genieten. Natuurlijk weet u zelf als geen ander hoe u uw woonomgeving wenst. Wij nemen alle tijd om samen met u te zorgen dat uw woonwensen uitkomen.​

Woninginrichting; verrassend betaalbaar
Riksma Woonmode heeft een enorme collectie van hoge kwaliteit. Wij garanderen u een inrichting die garant staat voor vele jaren woonplezier. Dat niet alleen; wij bewijzen dat u voor kwaliteit echt niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Wij laten u zien dat producten van hoge kwaliteit heel betaalbaar kunnen zijn!​

Bezoek onze showroom in Wolvega.
​Bekijk onze uitgebreide collectie woonmode in onze showroom in Wolvega. Zo krijgt u een duidelijk beeld wat wij kunnen betekenen voor het interieur van uw woning. Heeft u ideeën of advies nodig? Riksma Woonmode is de juiste partner, vanaf advisering tot en met de complete stoffering van uw woning.

Bezoek onze enorm uitgebreide showroom of neem contact met ons op. Klik hier voor meer informatie op onze website.

Openingstijden:
Maandag gesloten.
Dinsdag t/m Vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur.
Donderdag koopavond tot 21.00 uur.
Zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.
Zondag gesloten.

Contactgegevens

Riksma Woonmode
Binnenbaan 4
8471 XB Wolvega
Tel: 0561-613272

Meest populair

  • Blik Op Lisse in nieuwe lay-out!
  • Old Forward 3 kampioen na 26 jaar!
  • Informatiebijeenkomst boswerkzaamheden Maatschappij van Weldadigheid
  • KORENFESTIVAL TIJDENS KERSTBELEVING VLEDDER
  • Welkom op de nieuwe website van Blik Op Westerveld.