Datum: 25-09-2023 - 18:56


Inmiddels een bekende verschijning bij menig Weststellingwerver ondernemer,
Jack de Vries van organisatiebureau Thomas09. Samen met vriendin Anja Kallenkoot runt hij sinds 2009 het organisatiebureau dat inmiddels verantwoordelijk is voor de meest succesvolle markten van Weststellingwerf. Zo draaien de markten en braderieën van zowel Wolvega als Noordwolde voornamelijk op organisatiebureau Thomas09.

Markten & Braderieën
Thomas09 neemt de organiserende ondernemer vrijwel al het werk uit handen door alle aspecten van de markt onder zijn beheer te nemen. Zelfs het adverteren van de markt en het schrijven van persberichten neemt men desgewenst voor zijn rekening. Vervolgens doet Thomas09 een stapje achteruit en laat de eer voor de succesvolle markt aan de organiserende partij.

Wielerrondes
Een tweede specialisatie van Thomas09 is het organiseren van een wielerronde. Dit is ook waar ‘de roots’ van dit organisatiebureau liggen en de tak van sport waar Jack de Vries een speciale passie voor koestert. Met veel succes werden al (jaarlijkse) wielerrondes georganiseerd in Vledder en Noordwolde, vaak in combinatie met een markt.

Evenementen
Voor de organisatie van speciale evenementen zoals bijvoorbeeld ringrijden, een solexrace, kratten stapelen of misschien nog wel iets totaal anders kunt u ook bij Thomas09 terecht. U kunt ook met uw eigen idee komen en Thomas09 maakt er een geslaagd evenement van.

Kofferbakverkoop
Een zeer populaire vorm van verkoop van tweedehands spullen is de kofferbakverkoop. Aan deze markt mag iedereen deelnemen en zoveel tweedehands goederen te koop aanbieden als er maar in de kofferbak passen. In Vledder wordt deze markt elke keer weer druk bezocht. In Noordwolde is deze markt in 2011 ook opgestart en zal in 2012 een vervolg krijgen. 

Meer informatie
Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u altijd bellen op of e-mailen op. Neemt u ook eens een kijkje in het fotoalbum op de website van Thomas09. www.thomas09.nl

Contactgegevens

Organisatiebureau Thomas09
Paardendreef 53
8391 BC Noordwolde
Tel: 0561-433553
Mobiel: 06-50884614

Meest populair

  • Blik Op Lisse in nieuwe lay-out!
  • Old Forward 3 kampioen na 26 jaar!
  • Informatiebijeenkomst boswerkzaamheden Maatschappij van Weldadigheid
  • KORENFESTIVAL TIJDENS KERSTBELEVING VLEDDER
  • Welkom op de nieuwe website van Blik Op Westerveld.